Mateusz Gessler

Ekspert uczymy jak słodzić

 

Kucharz, restaurator i juror programu Master Chef Junior. Założyciel trzech kultowych warszawskich restauracji: Warszawa Wschodnia w Soho Factory, Ćma i Warszawski Sen w Koszykach. Uwielbia słuchać ludzi, uczyć się nowych rzeczy i żyć aktywnie, ciągle odkrywają coś nowego. Autor poczytnych książek kucharskich „Moja Kuchnia Polska” oraz „Smaki dzieciństwa”

Agnieszka Piskała

 

Absolwentka Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW oraz podyplomowych studiów pedagogicznych. Należy do wąskiego grona diet coach’ów certyfikowanych w Polsce przez Instytut Psychoimmunologii Wojciecha Eichelbergera. Swoją wiedzę pogłębiała na licznych, międzynarodowych szkoleniach. Właścicielka Instytutu NUTRITION LAB, którego celem jest budowanie świadomości prawidłowego odżywiania wśród Polaków. Propagatorka nutridietetyki. Prelegent najważniejszych konferencji poświęconych żywieniu i zdrowiu człowieka. Autorka wielu artykułów nt. żywienia, ekspert porannych programach telewizyjnych i radiowych. Zdrowie i racjonalne odżywianie to nie tylko jej zawód, ale też pasja. Uzależniona od antyoksydantów w postaci herbaty i kawy oraz od wieczornych transcendentalnych rozmów o życiu z synem Jankiem. Uwielbia książki Milana Kundery, muzykę Boba Marleya i tort czekoladowy Pischingera.