Katarzyna Stachurska
Absolwentka kierunku dietetyka realizowanego na Wydziale Nauk o Zdrowiu na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym. Specjalizuje się w dietetyce klinicznej, w tym przede wszystkim opiece dietetycznej kobiet w ciąży i podczas karmienia piersią. Obecnie zainteresowana wpływem żywienia na zdolności poznawcze człowieka. Swoją wiedzę pogłębia poprzez udział w szkoleniach i konferencjach naukowych. Na koncie ma kilka publikacji naukowych i wystąpień na kongresach dietetycznych dotyczących wpływu diety na mózg czy wydolność fizyczną.
Na co dzień pasjonuje się dietą i jej wpływem na dobrostan zdrowotny. Ceni sobie wolne chwile na świeżym powietrzu, regularną praktykę jogi i wdzięczność. Obecnie poszerza swoje kompetencje w zakresie diety MIND, a także marketingu i reklamy produktów spożywczych. Prywatnie wielbicielka czekolady i orzechów. Każdego dnia w diecie swojej i najbliższych stara się przemycić zdrowe produkty spożywcze & super foods.